tiistai 24. marraskuuta 2009

Ideana blogi sinkkuelämästä ja ihmissuhteista

Tervehdys!

En taida olla ainut naisen alku, joka tykkää viettää aikaa kavereidensa kanssa miesasioista keskustellen. Joskus näitä asioita tuntuu olevan niin paljon, että puhelutkin vierähtävät helposti parin tunnin mittaisiksi filosofisiksi väittelyiksi deittailun arvomaailmasta, kun taas hiljaisen mieskauden aikaan valitamme kilpaa siitä, kun mistään ei tunnu löytyvän sitä kaksilahkeista pimeiden syysiltojen lämmittäjää.

Noiden lukuisten keskusteluiden siivittämänä päätin julkaista ajatuksistani blogin, jossa pohdin yleisiä deittailuun, sinkkuiluun ja myös parisuhteeseen liittyvää asiaa.

Olen blogin kertoja, Neiti Groove, 20-vuotias opiskelun vuoksi "maalta kaupunkiin" muuttanut tyttö. Minulla ei ole takana yhtään vakituista parisuhdetta, ellei varhaisteininä koettua lyhyttä seurustelua lasketa. Silti luulen tietäväni miehistä vähän, mutten silti tarpeeksi. Ehkä jos tietäisin heistä ihan kaiken, en luultavasti edes halajaisi heitä elämääni. Tietohan tunnetusti lisää tuskaa ;)

Teksteissäni tulen käyttämään esimerkkeinä omia sekä ystävieni kokemuksia. Lähipiirini on hyvin monimuotoista jokaisen ollessa hieman erilaisessa ihmissuhteessa tai sinkkuna kuten minäkin. Kirjava tuttavapiirini ja oma tapahtumarikas elämäni tulevat varmasti inspiroimaan minua tässä vaativassa kirjoitustyössä.

Miten löytää mies? Miten hukata se? Mikä on toimiva parisuhde? Minkälaista miestä tulisi varoa, minkälaiselle taas antaa mahdollisuus? Mistä tietää kuka on se oikea vai onko olemassa vain yhtä oikeaa? Entä miten pitää yllä pelkkää seksisuhdetta? Miksi jotkut tuntuvat löytävän unelmamiehiä kaiken aikaa, kun taas jotkut ovat koko ajan yksin?

Muun muassa näitä asioita tulen käsittelemään tulevissa teksteissäni. Ensimmäistä oikeaa kirjoitustani odotellessa käykää fiilistelemässä YouTubesta ihanaa Melody Gardotia ja hänen kappalettaa Baby I'm fool. Joskus pelkkä musiikki riittää tuomaan sen rakkauden tunteen, minkä yleensä kokee ihastuessaan mieheen palavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti